content image
content image
content image

Huidverzorging

Uw huid is kostbaar!


Dr. R.A. Eckstein BioKosmetik verzorgt uw huid en houdt haar gezond en mooi, want de kwaliteit van de producten is gebaseerd op een diepgaande biocosmetische en farmaceutische kennis en onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van producten.

Wij onderzoeken de schatkamers uit de natuur zorgvuldig, om erachter te komen hoe de meest waardevolle, natuurlijke grondstoffen kunnen worden gebruikt als bouwstenen voor onze producten. In onze formules zijn ze uiterst zorgvuldig gecombineerd om te garanderen, dat de huid ze optimaal verdraagt en dat ze uitstekende behandelingsresultaten opleveren.

Huidverzorging met de producten van Dr. R.A. Eckstein BioKosmetik draagt bij aan het evenwicht van lichaam, geest en emotionele gesteldheid. Onze wens is al tientallen jaren om op de best mogelijke manier deze vitale relatie te ondersteunen. 

Klik hier voor gezichtsbehandelingen gericht op huidverzorging. 

content image

Onderscheiding voor cosmetische arbeid

Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Dr. R.A. Eckstein, grondlegger
an onze cosmetiek-serie, internationaal onderscheiden met de PRIX CIDESCO DU COMITÉ INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE ET DE COSMETOLOGIE. Op basis van de uit cosmetologie ontdekte en door research verkregen wetenschappelijke kennis heeft Dr. R.A. Eckstein zijn cosmetische systemen opgebouwd en zodanig aangepast, dat aan alle eisen voldoen. Of uw huid normaal, gevoelig, droog of vet is, of grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zullen de Dr. R.A. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.

Informatie over specifieke producten geschikt voor uw huid kunt u navragen in de schoonheidssalon